Menu

Workshop

WORKSHOP: DE IMPACT VAN AGILE WERKEN OP HET KANTOOR

Inhoud. De impact van Agile en Scrum op de kantooromgeving is fors. Teams willen opeens vast bij elkaar zitten en plakken alle muren vol met post-its. En dan gaan ze ook nog eens midden op de vloer met elkaar staan praten.
In deze workshop maak je kennis met de Agile mindset en de methode Scrum en wat de impact van deze manier van werken is op de kantooromgeving. Je gaat zelf ervaren wat Agile werken inhoudt, tijdens een game die we spelen, en hoe ontwerp en inrichting kunnen helpen om Agile teams nog beter te laten presteren.

Trainer.
De workshop wordt gegeven door Edwin Clerkx en Anneline van der Zon. Edwin werkt als Agile transitiecoach aan verandertrajecten en heeft brede ervaring met Scrum, binnen en buiten de IT, bij o.a. APG en Loyalis en was Agile manager bij Rabobank. Anneline werkt als Workplace Consultant voor De Agile Kantoorinrichters.

Voor wie. Deze workshop is geschikt voor facilitair managers, interieurarchitecten, workplace managers, innovatiemanagers, productontwikkelaars bij fabrikanten en iedereen die geïnteresseerd is in Agile en de gevolgen voor het kantoor.

Praktische informatie en kosten. De workshop duurt 4 uur en wordt gegeven op onderstaande data:
Vrijdag 15 maart 2019 van 9.00-13.00 uur (nog 3 plaatsen beschikbaar)
Vrijdag 21 juni 2019 van 9.00-13.00 uur

Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers per workshop.
Locatie: De Scrumroom, Van Diemenstraat 94 in Amsterdam.
De kosten voor deze workshop zijn € 340,00 excl. btw.

Heb je vragen? Neem contact met ons op door hier te klikken.
Ook een incompany workshop/sessie op maat is mogelijk.

Aanmelden